Naasten van Verslaafden

Van dichtbij maakte ik mee hoe het is om te leven met een verslaafde moeder en weet ik uit ervaring hoe moeilijk het is om door te dringen, maar ook hoe lastig het is om hulp of een luisterend oor te ontvangen.

Ik zou graag willen dat iedereen die een dierbare met verslaving in zijn omgeving heeft, bij iemand terecht kan, iemand die weet wat het is om hiermee om te gaan. Dat je je vrij, vertrouwd voelt om alles te delen, alles te zeggen, alles wat je voelt eruit mag gooien.
Zonder je in te houden, zonder rekening te houden met een ander. Geen oordeel, geen schuldgevoel, geen schaamte, alleen maar herkenbaarheid en vertrouwen.

Door mijn eigen ervaring in te zetten, help ik je om te gaan met de onmacht en onrust en hervind je je eigen kracht en rust om de volgende stappen te zetten.

Samen bepalen we je doelen en je gewenste resultaat. Binnen 6 afspraken heb je de regie op je leven weer terug, ervaar je meer rust en weet je beter om te gaan met de problematiek die bij verslaving komt kijken.

Is dit niet gelukt, gaan we tijdens een gratis coachsessie samen bekijken hoe het kan dat we je doelen niet behaald hebben en maken we een nieuw plan van aanpak om deze doelen wel te behalen (en eventueel wie daarvoor ingeschakeld moet worden).

 
Mogelijkheden:
  • Individuele coaching
  • Workshop/Powersessie over verslaving en de problematieken
  • Familiecoaching