Zakelijke coaching


Bedrijfscoaching
“Waar wil ik als ondernemer met mijn bedrijf naar toe? Wat wil ik bereiken? Heb ik de juiste doelen voor ogen en welke stappen moet ik zetten om het doel te halen?” Samen met jou als ondernemer of leidinggevende zoek ik naar de juiste antwoorden op deze vragen. Ik kan bogen op mijn kennis en jarenlange ervaring die ik tijdens mijn loopbaan in de Transport & Logistiek – denk aan het implementeren van nieuwe processen, communicatie en commercieel inzicht – opdeed én mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, waardoor ik tijdens coachingstrajecten als procesgerichte sparringpartner fungeer.

Teamcoaching
Naast het coachen van leidinggevenden en ondernemers verzorg ik met ROOTS coaching & advies in opdracht van bedrijven ook Teamcoaching om inzichtelijk te krijgen waar de uitdagingen zich op de afdeling bevinden, waardoor het team niet optimaal functioneert. Middels Teamcoaching zorgt mijn bedrijf ROOTS coaching & advies ervoor dat verbindingen tussen de werknemers en het onderlinge vertrouwen herstellen en het begrip verbetert.

Samen met jou als opdrachtgever stel ik een maatwerktraject samen, waarbij persoonlijke en groepsgesprekken worden gevoerd. Op basis van de informatie die daar uit voortvloeit, wordt een traject ingericht. Rekening houdend met de behoeftes en de wensen en de dynamiek en de cultuur binnen het bedrijf.