Over mij

Na verschillende functies in de transportwereld te hebben bekleed, gooide ik in 2021 het roer drastisch om en startte ik na het succesvol afronden van de opleiding tot coach mijn eigen bedrijf ROOTS coaching & advies. Belangrijke trigger om deze stap te nemen, was het ontbreken van een luisterend oor en mentale ondersteuning gedurende de verslaving van mijn moeder. Met ROOTS coaching & advies doe ik het anders: ik ondersteun en coach de naasten van verslaafden en biedt een luisterend oor.

Net als bij mijn overige coachingswerkzaamheden zijn humor, sensitiviteit en een nuchtere inslag belangrijk, waarbij ik oplossingsgericht te werk ga. Ik vind het oprecht vreemd dat iedereen voor controle naar de huisarts of tandarts gaat, maar dat anders wordt gekeken naar het zoeken naar coaching, advies en ondersteuning op het mentale vlak. Met de start van ROOTS coaching & advies hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een verandering op de kijk naar hulp op het gebied van coaching en advies.

- Met ROOTS coaching & advies doet Yvonne het anders: ze ondersteunt en coacht de naasten van verslaafden en biedt een luisterend oor -
 
 
 
  • Op een ontwapenende doch doortastende wijze weet Yvonne snel tot de kern te komen. Aan de hand van een leuke werkvorm waarbij ikzelf aan de slag ben gegaan, wist Yvonne me een spiegel voor te houden en heeft me laten inzien wat ik eigenlijk al wist, maar niet onder woorden kon brengen. Met de hulp van Yvonne heb ik nu een nieuwe baan die me weer energie geeft!  
  • Yvonne is een fijn persoon, heel rustig en professioneel. En helaas ook ervaringsdeskundige. Dit maakte het voor ons makkelijk om erover te praten.  
  • Yvonne is nuchter, goed in luisteren en kan zaken goed normaliseren. Met behulp van coaching heb ik inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten en er is bewustwording gekomen met betrekking tot mijn valkuilen en negatieve gedachtes en hoe ik hier anders mee om kan gaan. 
  • Yvonne is sterk in het oprecht luisteren naar jouw verhaal. Ze zal dit doen zonder oordeel. Bij Yvonne mag je zijn wie je bent wat een fijne basis is voor een succesvol coachingtraject. Het traject heeft mij geholpen om weer meer vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen en meer inzicht te krijgen welke richting ik uit wilde.